Reklámzászlók, céges zászlók, nemzeti zászlók

Új céges zászlóra lenne szükség? Netán nemzeti ünnephez, vagy delegációs eseményhez fontos gyorsan beszerezni a nemzeti lobogókat? Segítünk!

16 évnyi tapasztalattal a hátunk mögött, kedvező áron, széles választékkal segítjük Partnereinket, legyen szó magyar zászlóról, egyéb nemzeti lobogókról, intézményi, vállalati, esküvői vagy egyedi zászlókról. Segítünk eligazodni az anyagok és színkódok között, illetve örömmel adunk tanácsot Partnereinknek vásárlás előtt, hogy viharálló vagy hagyományos anyagból készült zászlót válasszanak-e. Ahhoz, hogy a zászlóanyag maximális élettartamát kaphassuk, fontos, hogy jól válasszunk kültérre, vagy beltérre, zászlónyélre vagy zászlórúdra, megfelelő méretben. Különös tekintettel a nemzeti lobogókra.

Küldje el számunkra egyedi grafikáját, és a megrendeléstől számított 3-8 munkanapon belül már Önnél is lehet a kiválasztott zászló.

Kérje egyedi ajánlatunkat, vagy kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

 •  

Zászló típusok:

NemzetiIntézményiEsküvőiVállalatiEgyedi

Nemzeti zászlók:

Az egyik legnépszerűbb termékcsoportunk. Legyen szó a világ bármely országának zászlajáról, segítünk! A nemzeti lobogók esetében speciális információkkal is ellátjuk Megrendelőinket. A zászló jobb vagy bal oldala essen-e a zászlórúdhoz közelebb, a címer megfelelően szerepeljen a zászlón, ezek bár mind apróságok, de egy-egy diplomáciai eseményen elengedhetetlen követelmények.

 • Zászlóink anyaga 110g vagy 115g / m2 hurkolt poliészter, mely csapadéknak, szélnek, UV sugárzásnak jól ellenáll
 • Nyomás: egyoldalas digitális textilnyomtatás, hátoldal tükörképes
 • 90%-ban átlátszó
 • Viharálló kivitelben is
 •  

Intézményi zászlók:

Kerületi, önkormányzati, vagy egyházi zászlóink bármilyen rögzítési móddal – riglizve, karabínerezve, bújtatóval, vagy varrva - kérhető.

 • Zászlóink anyaga 110g vagy 115g / m2 hurkolt poliészter, mely csapadéknak, szélnek, UV sugárzásnak jól ellenáll
 • Nyomás: egyoldalas digitális textilnyomtatás, hátoldal tükörképes
 • 90%-ban átlátszó
 • Viharálló kivitelben is
 •  

Esküvői zászlók:

Egy örök emlék a legszebb napról. Selyem anyagra mindkét oldalt nyomtatott, felakasztható kivitelre, amelyhez az esküvőre az alkalomhoz illő, kovácsolt vas állvány bérelhető.

 • Zászlóink anyaga: selyemszatén (vasalható)
 • Nyomás: kétoldalas, digitális textilnyomtatás
 • Beltérre, vagy fedett kültéri helyszínre javasolt
 • Standard méret: 120*80cm
 •  

Vállalati zászlók:

Céges, logózott, vagy egyedi brand zászlóink bármilyen rögzítési móddal – riglizve, karabínerezve, bújtatóval, vagy varrva - kérhetőek.

 • Zászlóink anyaga 110g vagy 115g / m2 hurkolt poliészter, mely csapadéknak, szélnek, UV sugárzásnak jól ellenáll
 • Nyomás: egyoldalas digitális textilnyomtatás, hátoldal tükörképes
 • 90%-ban átlátszó
 • Viharálló kivitelben is
 • Egyedi zászló megrendelése esetében kérjük a grafikai anyagot vektor grafikusan (.cdr, .ai) vagy nagy felbontású .tif-ben megküldeni.Ennek hiányában grafikai költséget számítunk fel.
 •  

Egyedi zászlók:

Egyedi grafika alapján nyomott zászlóink bármilyen rögzítési móddal – riglizve, karabínerezve, bújtatóval, vagy varrva - kérhetőek.

 • Zászlóink anyaga 110g vagy 115g / m2 hurkolt poliészter, mely csapadéknak, szélnek, UV sugárzásnak jól ellenáll
 • Nyomás: egyoldalas digitális textilnyomtatás, hátoldal tükörképes
 • 90%-ban átlátszó
 • Viharálló kivitelben is
 • Egyedi zászló megrendelése esetében kérjük a grafikai anyagot vektor grafikusan (.cdr, .ai) vagy nagy felbontású .tif-ben megküldeni.Ennek hiányában grafikai költséget számítunk fel.
 •  

Zászló gyártási módszerek:

Varrott, egyedileg nyomott vagy hímzett zászlókkal dolgozunk. Ez utóbbit kizárólag beltére ajánljuk kényes anyaga miatt.

Egyoldalas digitális textilnyomtatással dolgozunk, így az úgynevezett hátoldal tükörképes, 90%-ban átlátszó. Ezért javasoljuk egyedi, reklámzászló igények leadásakor, hogy minimális szöveggel, és inkább képi világgal próbáljunk üzenetet átadni.

Zászló anyagok:

Zászlóink anyaga 110g / m2 hurkolt poliészter, mely csapadéknak, szélnek, UV sugárzásnak jól ellenáll. Az állandó kültéri igénybevételnek jól ellenállnak, színtartóak. A zászlók szélességi mérete az optimális kihasználtságú anyagszélesség mellett egyedi méretűek is lehetnek. Minden, általunk gyártott zászló tartós kivitelben készül, a jelenkorban elérhető legnagyobb UV védelemmel láttuk el őket. A mostani UV erőssége extrém terhelés a zászlóknak, ezért fontos körültekintően eljárni az anyag kiválasztásakor. Extrém időjárási körülmények közé speciális viharálló zászlóanyagunkat javasoljuk.

GYIK:

Mire jó a zászló?

A zászló maga a kommunikációs felület, amelyet a zászlónyél vagy rúd méretéhez szükséges igazítani. Fajtái a lobogók, nemzeti zászlók, intézményi zászlók, esküvői zászlók és az ún. feszített, brand zászlók is

Mit szeretnék kommunikálni a zászlóval?

Márkát, brandet (terméklogót) szeretnének kommunikálni? Akkor feszített zászlót válasszanak, azaz tartókaros zászlórúdhoz való kivitelt vásároljanak, amely szélcsend esetén is biztosítja a maximális reklámfelületet.

Nemzeti lobogót szeretnénk a zászlórúdra felhúzni? Így a tartókar nélküli kivitel is tökéletesen elegendő, hiszen a legtöbb esetben környezetünk vagy partnereink jól ismerik nemzeti zászlóinkat.

Bármilyen zászlót kérhetek?

Igen! Egyedi zászló megrendelése esetében kérjük a grafikai anyagot vektor grafikusan (.cdr, .ai) vagy nagy felbontású .tif-ben megküldeni. Ennek hiányában grafikai költséget számítunk fel.

Ezen túlmenően javasoljuk, hogy sok apróbetűs részt ne tartalmazzon a grafikai anyag, kültéri, magasba kerülő, nehezen látható zászlók esetén. Asztali zászlóknál ez természetesen változhat.

Mi az a rögzítési mód?

Rögzítési mód az, ahogyan a zászlót a zászlórúdhoz, vagy nyélhez rögzítjük. Ennek megfelelően varrjuk el az anyagvégeket, varrunk rá bújtatót, vagy karabínert.

Ezért fontos információ számunkra, hogy a zászló álló vagy fekvő kivitel, tartókaros, vagy lobogós zászlórúdra készül-e.

Milyen rögzítési módot kérjek?

Tartókaros zászlórúdra: tartókaros, álló kivitelt.

Tartókar nélküli zászlórúdra: fekvő, lobogó kivitelt.

Homlokzati zászlónyélre: zászlónyélre varrott kivitelt.

Milyen anyaga van a zászlónak?

Zászlóink anyaga 110gr/m2 vagy 155gr/m2 hurkolt poliészter, amely az állandó, időjárási körülményeknek jól ellenáll. Speciális viharálló anyagunk a szélsőségesen szeles körülmények között is helytáll.

Mi az a viharálló anyag?

Amennyiben nagyon szeles területen kívánunk zászlót bontani, úgy érdemes a zászló élettartamának növelése érdekében viharálló anyagból készíttetni. Viharálló anyagunk, struktúrájának köszönhetően jobban átengedi az erős széllökéseket anyagán, így ellenálló a legmostohább körülmények között is.

Miért fogyóeszköz a zászló, mit okoz az UV sugárzás?

A zászlókra minimum 3 környezeti tényező hat. UV sugárzás, szél, eső. Tapasztalatunk szerint, amennyiben ez normál mértékű, úgy zászlóink 6-12 hónapig kiváló minőségűek, fakulás csak 1-1,5 év után mutatkozik. Azonban figyelembe kell venni, hogy reptereken, forgalmas utak mellett, vagy termőterületek mellett a vegyi anyagokkal való rendszeres érintkezés jelentősen csökkentheti a zászló anyag élettartamát.

Mennyi idő alatt készül el a zászlóm?

Az igényektől és a grafikai tervezés szükségességétől függően a megrendelt termék 3-8 munkanapon belül készül el.

Hogyan jutok hozzá a rendelésemhez?

A termék elkészültéről írásban tájékoztatjuk, ezt követően munkanapokon 8:00 és 15:00 között átvehetőek a megrendelt termékek telephelyünkön a 1174 Budapest, Erdő u. 27-es szám alatt, vagy igénybe vehető futárszolgálatunk egyedi díjszabás ellenében.

Mennyibe kerül a kiszállítás?

Kérje egyedi árajánlatunkat a pontos kiszállítási cím megadásával!

Garanciális feltételek és használati utasítás:

Amennyiben a kültéri zászlóink élettartama nem érné el a 6 hónapot, abban az esetben ingyenesen megjavítjuk a szakadást a varrás melletti 15 cm-ig vagy csere esetén időarányosan kárpótoljuk Önöket!* *A tájékoztatás nem teljes körű, további részletekről érdeklődjön elérhetőségeinken.

A zászlónak szabadon kell lobognia! Nem érintkezhet pl.: fával, vezetékkel, villannyal, oszloppal vagy kerítéssel. Vonjuk le a zászlónkat viharos időben 50 km/ óra szélsebesség felett.

A sérült zászlót azonnal javítani kell a tartósság biztosítása érdekében. Ingyenes javítást vállalunk 15 cm varrás melletti szakadás esetén a garancia időn belül, ami 6 hónap.

A garanciális visszajuttatás költségeit minden esetben a vásárló állja. Természetesen, ha a visszajuttatást követően kiderül, hogy anyaghibáról, vagy a garanciális feltételek alá eső problémáról van szó, akkor a cégünk utólag megtéríti a szállítás költségét.

A fogyasztóvédelmi előírásoknak megfelelően a termékek 72 órán belül észlelt meghibásodása esetén a meghibásodott termék cseréjére kötelezett a gyártó. A 72 órás csere csak azokra a termékekre vonatkozik, amelyek meghibásodása rendeltetésszerű használat során történt. A nem rendeltetésszerű használatból fakadó meghibásodások (pl.: elszakadt zászló vagy földi telepítésű zászlórúd alkatrésztörés erős szél miatt) nem cserélhető garanciában mivel nem tartozik a garanciális vállalások közé. Amennyiben egyértelmű, hogy rendeltetésszerű használat következtében történt a 72 órán belüli meghibásodás akkor természetesen azonnali cserét biztosítunk.

Mosási útmutató:

A kültéri zászlót egy váratlan szennyeződés esetén (például: folt) kéz meleg vízben öblítsük ki, kímélő mosófolyadékkal. Egyéb esetben a kültéri zászló mosása nem szükséges. A termék vasalható maximum 150 °C -on, gőz nélkül.