Zászlórúdjaink az alábbi kivitelekben kaphatók:

Külső kötélvezetesű tartókar nélkül:

Ennél a kivitelnél a kötelet a zászlórúdon kívül vezetjük el és a rúdon elhelyezett bakhoz rögzítjük. A zászló lobog, ha fúj a szél, szélcsendben lóg a rúd mellett. Költséghatékony belépő termékünkről van szó. A kivitel a kesőbbiekben bármikor megváltoztatható belső kötélvezetésűre, tartókarosra illetve akár mechanikus tekerő szerkezettel is bővíthető

Belső kötélvezetésű tartókar nélkül:

A zászlórúd belsejében vezetjük a kötelet, ez egy sokkal időtállóbb megoldás, mint a kinti kötélvezetés. Egy önszorító szerkezet fogja meg a kötelet. Mindezt egy egyedi kulccsal nyitható zárház fedi el, amely ezáltal véd az idegenkezűségtől. A zászló könnyen felhúzható és leengedhető. Plusz opcióként rendelhető a kurblis változat ami még egyszerűbbé varázsolja a fel és leengedést! Óvja meg zászlóját az extrém időjárási körülményektől, cseréljen zászlót akárhányszor csak új vendége érkezik. Ezzel a szerkezettel gyerekjáték a felhúzás és leengedés!

Belső kötélvezetésű szélforgó tartókarral (leengedhető):

A szélforgó tartókar feszítve tartja a zászlód, akkor is, ha nem fúj a szél! A leengedhető változat a legelterjedtebb nálunk. Azt a szabadságot nyújtja, amelyet egy nem leengedhető kar nem fog tudni sajnos. Ha nem kell, vagy vihar van, akkor leengeded. Ha más országból érkezik hozzád valaki, akkor kicseréled. És mindezt pár perc alatt, teljesen egyedül és könnyedén. Mondhatjuk, hogy ő a zászlórudak csúcsa! Persze van tovább, ha kurblival kéred;)

Nem leengedhető tartókaros változat:

CSAK A REKLÁM! Folyamatos reklámhatás és költséghatékony megoldás! Ezt a változatot azoknak ajánljuk, akik reklámzászlót szeretnének és nem akarják le és felhúzni. A rúd döntésével lehet a zászlót cserélni ezért olyan esetekben javasoljuk csak, ahol ehhez megfelelő hely áll a rendelkezésre.

Ha már eleged van abból, hogy a vevőjelöltjeid elmennek a vállalkozásod mellett az utcán…
Ha már eleged van abból, hogy nem találják meg egyszerűen a boltodat, vagy telephelyedet…

Ha nem tudsz kiemelkedni konkurenseid közül…
És úgy érzed, hogy a hatalmas reklámzajban elveszel a többi vállalkozás között…
Vagy csak egyszerűen szeretnél még hatékonyabban a vásárlóid szeme előtt lenni…

Ha fizikai helyen végzed a tevékenységed, van telephelyed, ahol fogadod a vevőid, érdeklődőid, vagy partnereid, akkor ez az oldal neked szól!

Milyen lenne, ha könnyedén megtalálnák az emberek a céged? Milyen lenne, ha már messziről kiszúrnának Téged és könnyedén felkeltenéd a közeledben járók figyelmét? A kültéri reklámhordozók tekintetében sokan bizalmatlanok, mert költségesnek találják és macerásnak az összeszerelésüket, karbantartásukat. Azonban szeretnénk bemutatni kültéri zászlórudjainkat, amelyek megcáfolják az összes előítéletet. Modern gyártási technológiánknak köszönhetően a piacon verhetetlen áron tudsz rendelni közvetlenül a gyártótól. A legtöbb hasonló cég is tőlünk vásárol, így csak nyerhetsz vele, ha közvetlenül nekünk szavazol bizalmat.

Ezek a kültéri reklámzászlók ráadásul nem csak fixen, „bebetonozva” léteznek, hanem elérhetőek mobil változatai is. Praktikusan ez annyit jelent, hogy bárhova magaddal tudod vinni. Időjárástól függetlenül stabilak és a telepítésük is gyerekjáték.

De ezt mind tapasztalni fogod már az első pillanattól kezdve.

Felejtsd el örökre az unalmas megjelenést! Itt az ideális eszköz arra, hogy magadra és vállalkozásodra vond a figyelmet! Ezek az eszközök már nem csak a multik játszóeszközei, pár tízezer forinttól már elérhetőek a kisebb vállalkozások számára is.

Miért jó?

 • Gazdaságos és hatékony reklámfelület kültéren.
 • Strapabíró és hosszú távon szolgálhatja vállalkozásaid érdekeit.
 • Nagyméretű reklámfelület, már messziről ki fogják szúrni a vevőjelöltjeid.
 • Megnöveli a forgalmad, megemeli az üzletedbe betérők számát.
 • Irányt mutat, messziről látni fogják a céged, és biztos, hogy nem kerüli el a figyelmet!
 • Erősíti a márkát azzal, hogy jól látható helyen, folyamatosan szem előtt van.
 • Rögzülni fog azok fejében, akik sűrűn járnak feléd.
 • Kiemelkedhetsz konkurenseid közül.
 • Nem a szokásos és unalmas kültéri reklám felületek, mint a plakátok, cégtáblák, megállítótáblák.
 • Erőt sugároznak és stabilitást.

Miért minket válassz?

 • Gyártási technológiánknak köszönhetően ár tekintetében verhetetlenek vagyunk! Cégünk kínálja a legjobb minőséget és megbízható szolgáltatást a piacon. Azt adjuk neked, amire a tényleg szükséged van.
 • Alumínium és üvegszálas zászlórudat is igényelhetsz tőlünk.
 • Bárki egyszerűen, házilag is telepítheti az egyszerű összeszerelési útmutató segítségével.
 • Ha nem szeretnél ezzel foglalkozni, akkor természetesen a telepítést is megoldjuk helyetted.
 • Az ország egész területére vállaljuk a kiszállítást.
 • Ideiglenes telepítéshez mobil zászlórúd tartó szerkezetet is gyártunk illetve bérbe is adunk.
 • Ár-érték arányban a legkedvezőbb kültéri reklámhordozó!
 • 6-12 méterig választható magasság.

Nagyon gyorsan megtérülő befektetés. Tapasztalni fogod üzleted forgalom növekedését. Több vendéged lesz, aminek a következménye a nagyobb bevétel is.

Hogyan működik?

 • Amennyiben van már konkrét elképzelésed arról, hogy milyen zászlórudat szeretnél, milyen kivitelben, akkor az oldal alján található űrlap segítségével tudsz árajánlatot kérni tőlünk, vagy a (+36-1) 256-5604 telefonszámon tudsz egyeztetni kollegánkkal.
 • Amennyiben még nincs konkrét elképzelésed, de megláttad a lehetőséget, ebben a reklámeszközben, úgy szívesen segítünk választani, hogy ár-érték arányban a lehető legjobb döntést hozzd meg!
 • Amennyiben zászlód még nincs hozzá, úgy kész grafikai tervek alapján azt is le tudjuk gyártani neked. Amennyiben nincs kész grafikai terved, a tervezésben is szívesen állunk rendelkezésedre.
 • Egyeztetésünk után a lehető leggyorsabban átadjuk a rendelt terméket.
 • Amennyiben te szeretnéd telepíteni a zászlórudat, úgy egy könnyen értelmezhető használati utasítást mellékelünk. Igény esetén azonban mi is szívesen vállaljuk a telepítési feladatokat.
 • Utána már csak élvezned kell a prémium minőségű termék által kapott többlet figyelmet és megnövekedett forgalmat!

Ilyen könnyű telepíteni, akár pár perc alatt megvan az egész!

Most egy kicsit szakmaibb rész következik. Amennyiben ez nem érdekel, nyugodtan ugord át vagy kattints erre a gombra, ami az árajánlat kéréshez ugrik!

Alkalmazási területek

A zászlórudak elhelyezését javasoljuk vállalatok, vállalkozások telephelyein irodaházak előtt, bevásárló központok, autószalonok, kereskedések, szállodák, közigazgatási intézmények bejáratainál valamint magánvillák, lakóházak előkertjeiben.

Javasoljuk továbbá alkalmi vagy tartós kihelyezésre rendezvényeknek és rendezvényszervezőknek is.

Lehetőség a garantált siker felé…

A cégünk és partnereink zászlóival, a nemzeti és más nemzetek lobogóival hatásossá tehetjük céges megjelenésünket, vendégeink fogadását. A zászlók, zászlócsoportok dinamikus figyelemfelkeltő megjelenése kiemelt reklámhordozóként funkcionál.

Poliészter zászlórudak bérbeadása

Cégünk az általa gyártott poliészter zászlórudak bérbeadásával is foglalkozik. Árajánlat kérése esetén keress minket a lenti űrlap kitöltésével.

Ha szeretnél kiemelkedni a konkurenseid közül…

Ha szeretnéd magadra vonni vevőid figyelmét…

Ha egy egyszerű, és rendkívül hatékony reklámfelületet szeretnél…

Akkor kérj most árajánlatot tőlünk a lenti űrlap kitöltésével, és mi 2 munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot! Vagy pedig hívj minket bizalommal a (+36-1) 256-5604 telefonszámon!