Szeretnél egy saját céges zászlót, vagy lecserélnéd a jelenlegit?

Szerezd be tőlünk igen kedvező áron, széles választékban. Amennyiben van saját grafikád a zászlóhoz, azt fel tudjuk használni, ha azonban nincsen, akkor grafikus csapatunk szívesen megtervezi azt Neked, majd utána le is gyártjuk! A zászlók az egyedi grafikai kialakítás és a példányszám függvényében egyedi árkalkuláció alapján, de kedvező áron készülhetnek el. A kivitelezési technológiát a feladathoz lehet igazítani, így lehetőség van viharálló illetve hagyományos zászlóanyagot választani. A nemzeti zászlókat különböző vastagságú anyagokból készítjük el beltéri, illetve kültéri változatban a te igényeidnek megfelelően.

A zászlók mindkét oldalról jól láthatóak. Az állandó kültéri igénybevételnek jól ellenállnak, színtartóak. A zászlók szélességi mérete az optimális kihasználtságú anyagszélesség mellett egyedi méretűek is lehetnek. Minden, általunk gyártott zászló tartós kivitelben készül, a jelenkorban elérhető legnagyobb UV védelemmel láttuk el őket. A mostani UV erőssége extrém terhelés egy zászlóknak, ezért vigyázz, honnan szerzed be őket. A legtöbb online áruházakban, vagy Kínából származó zászló nem elég strapabíró ahhoz, hogy hosszú ideig bírja ezt a terhelést. Ennek a következménye nem csak az lehet, hogy kifakul, hanem az is, hogy sokkal kevésbé lesz ellenálló az egyéb fizikai behatásokkal szemben és akár pár hónap alatt tönkre mehetnek, elszakadhatnak.

Ha strapabíró zászlót keresel, akkor mindenképpen azt ajánlom, hogy tőlünk szerezd be. Ha zászlód cserére szorul, akkor megvizsgáljuk, tudunk-e jobbat a jelenleginél.

Kérj árajánlatot a lenti űrlap kitöltésével, és megkeresésedre mi hamarosan válaszolunk! Ha SOS segítségre van szükséged, akkor hívj fel minket, és azonnal segítünk.