Válassz a lenti kiegészítőink közül, ha szeretnéd még több extrával megrendelni a zászlórudad. Vagy ha esetleg megrongálták, elhagytad a költözéskor, vagy lecserélnéd egy újabbra, akkor ezen az oldalon mindent megtalálsz. Ha nem vagy benne biztos, hogy mire van szükséged, akkor alábbi adatlapon keresztül küldhetsz nekünk üzenetet vagy pedig hívj minket a (+36-1) 256-5604 telefonszámon!

Miért ne rendeld meg webshopról?

Mert nincs webshopunk!:) Mondom miért:
Mint azt már te is tudod, 15 éve folyamatosan fejlesztjük a termékeinket. Nagy öröm számunkra, hogy sok rúd több, mint 10 éves. Ez viszont azt is jelenti, hogy a legújabb termékeink nem biztos, hogy önmagukban megoldják a problémádat. Természetesen rendelkezünk a Magyarországon megtalálható összes zászlórúdhoz kiegészítőkkel, átalakítókkal, helyettesítő termékekkel. Engedd meg, hogy biztosra menjünk és egyeztessünk mielőtt kézbe csapunk.

Ha meglévő zászlórudadat szeretnéd átalakítani, akkor abban is segítséget nyújtunk.

Külső zsinóros rudat szeretnél belső zsinórossá alakítani, mert a kötél folyton elszíneződik?
Tartókar nélküli rudat szeretnél tartókarossá alakítani, hogy szélcsendes időben is látszódjon a reklámod?
Sokszor engeded le és húzod fel a zászlót, és eleged van a zárház nyitogatásából? Akkor a kurblis leengedő szerkezet egy új élmény lesz számodra, illetve munkatársaid számára!
Eltört egy karika, vagy hiányzik egy nehezék? Írj nekünk és már küldjük is a kiválasztott termékeket.

CSÚCSDÍSZEK

A Polikov poliészter zászlórúd csúcsdíszek két fazonnal és három színnel készülnek. (hagyma és lencse fejűek, fehér, arany, ezüst színűek). Ha szeretnéd, hogy zászlód éjjel is látszódjon, akkor napelemes, led-es világító csúcsdísz újdonságunkat neked találtuk ki! Automatikusan bekapcsol és külső erőforrás nélkül, hangulatos és látványos megjelenést biztosít a sötétben is.

SZÉLFORGÓS ZÁSZLÓTARTÓ KAROK

Leengedhető illetve nem leengedhető közül választhatsz. A szélforgó zászlótartó karok alkalmazásának előnye, hogy könnyen kezelhető, megakadályozza a zászló felcsavarodását a rúdra, mindig szélirányba áll, biztosítva ezzel a teljes felületű megjelenést (szélcsendes időben is!) és növeli annak élettartamát. A zászlótartó karok szélessége legfeljebb 1,5 m lehet, mely egyedi méretre szabható.

KURBLI

Egy régi ügyfelünknek terveztük, aki naponta akár többször is cserél zászlót. Azóta elterjedt megoldás, hiszen új dimenziója a zászlófelvonásnak. Egyszerű és praktikus. Nincs kulcs keresgélés vagy lehorzsolt bőr. Gyakori használatra javasoljuk ezt a mechanikus szerkezetet, amely hű segéded lesz a zászló felvonásban, vagy a cserében. Ha napi, heti rendszerességgel szeretnéd cserélni, vagy viharos időben leengedni a zászlód, akkor muszáj befektetned. Tapasztalatunk szerint fél év alatt megtérül a befektetett plusz költség, és még legalább 100 évig nem lesz vele gondod.
12 méteres magasságig elérhető!

LEENGEDHETŐ TARTÓKAR

REKLÁM REKLÁM REKLÁM
A tartókar akkor is feszített állapotban tartja a zászlód, amikor nem fúj a szél. Így biztos lehetsz benne, hogy vevőid messziről észrevesznek! Nem csak reklám zászlóknál, hanem nemzeti lobogóknál is elterjedt megoldás ez. Belső zsinóros kivitelre egyszerűen installálható a szerkezet. Kiegészítőinket úgy terveztük, hogy jó érzés legyen kézbe fognod és szívesen használd. Küldj üzenetet és segítünk!

FIX TARTÓKAR

Ezt a tartókart nem tudod leengedni, viszont kisebb költséggel lehet neked is egy olyan zászlód, amely folyamatosan, még szélcsendes időben is látszik. Hátránya, hogy a zászló cseréjéhez le kell döntened a rudat. Szerencsére az általunk forgalmazott rudaknál ez is csak 3 anya kilazítása és már döntheted is. Figyelj arra, hogy lesz-e kellő helyed a rudat ledönteni. Ha még nincs tartókaros zászlód és azt szeretnéd, hogy a vevőid, partnereid messziről észre vegyenek, akkor ideális megoldás lehet számodra.

VÉGZÁRÓ ELEM

A végzáró a zászlórúd csúcsán zárja a rudat, vezeti a kötélzetet és ehhez csatlakozik a csúcsdísz! Ha szeretnél világító csúcsdíszt, vagy egy sirály elvitte a régit, akkor a végzáróba egyszerűen betekered az újat és már kész is! 🙂

ZÁRHÁZ

A belső zsinóros kivitelnél egy egyedi zárral ellátott zárházat szerelünk a rúdra. Ez véd az idegenkezűségtől. Azonban ha megrongálódott a zárház, vagy esetleg elhagytad a kulcsot és neked kellett tönkre tenned, akkor könnyen pótolhatjuk ezt az alkatrészt! Állunk szíves rendelkezésedre. A lap alján küldhetsz üzenetet, vagy hívj minket.

NEHEZÉK

A nehezék a zászló aljára helyezett súly, amely nem engedi, hogy a szél felcsapja, feltekerje a zászlód. Szépen feszítve tartja a zászló rúdhoz eső felét. Ha a zászlód elszakadt, és nem találod a súlyt, vagy szeretnél egy újabbat, szebbet, akkor küldj üzenetet és már aznap átveheted a telephelyünkön, vagy elküldhetjük neked postán.

ZSANÉROS ALAPTEST

Költözöl? Új telephely? Új Iroda?
Ne félj, nem kell megválnod a zászlórudadtól. Egy új telepítő szettel az új helyen is könnyedén felállítható lesz. Legyen az négyszög, vagy háromszög alakú, mindenhez tudunk új telepítő szettet küldeni. Így igazán hosszútávú a befektetés!
A szállításban is segítünk, ha gondot okoz, illetve az újratelepítést is elvégezzük, ha nem szeretnél vele bajlódni.

KARIKA

A karika tartja a zászlót a rúd mellett. A zászlód méretétől függően szükséged lehet 3-8 karikára. Ha esetleg pótolni kell egy egy darabot, akkor azt könnyen beszerezheted nálunk. A zászlókon több rögzítési lehetősége van a karikának. Pótlásra mindenképp a legújabb karikánkat ajánlom, amely könnyedén összepattintható, nincs semmilyen szerelés és macera!

BAK

A bakhoz tudod rögzíteni a külső kötélvezetésű kivitelnél a kötélzetet. Könnyen pótolható alkatrész, ne ess kétségbe. Azt viszont gondold át, hogy nem érdemes-e átalakítani a zászlórudad! Belső kötélvezetéssel többet nem látod a kötelet! Tartókarral folyamatosan látható lesz a zászlód, szélcsendes időben is! Ha biztosra akarsz menni, és élvezni akarod a munkád minden egyes percét akkor válaszd a kurblis megoldást! Hidd el, irigy leszel, amikor az asszisztensed “dolgozik” vele.