Nem vagy benne biztos, hogy profitálni tudsz a kültéri reklám zászlókból?
Összeszedtük, hogy milyen esetekben lehet Neked nagyon hasznos befektetned ebbe a marketing eszközbe.

Lássuk hát…

Amennyiben van bármilyen olyan területed, ahol a vásárlóid, vagy partnereid felkereshetnek (telephely, bolt, saját terület), akkor több okból is érdemes beruháznod ezekbe a reklám zászlókba:

 1. Irányt mutat, messziről látni fogják a céged, és biztos, hogy nem kerüli el a figyelmet!
 2. Erősíti a márkát azzal, hogy jól látható helyen, folyamatosan szem előtt van.
 3. Rögzülni fog azok fejében, akik sűrűn járnak feléd.
 4. Kiemelkedhet konkurensei közül.
 5. Nem a szokásos és unalmas kültéri reklám felületek, mint a plakátok, cégtáblák, megállítótáblák.
 6. Erőt és stabilitást sugároznak.

Amennyiben szoktál rendezvényeket szervezni, vagy rendezvényeken megjelenni a cégeddel, akkor nagyon hatékonyan használhatod a figyelem felkeltésére. Ezek a kültéri reklám zászlók nem csak fixen, „bebetonozva” léteznek, hanem elérhetőek mobil változatai is. Praktikusan ez annyit jelent, hogy bárhova magaddal tudod vinni. Időjárástól függetlenül stabilak és a telepítésük is egyszerű, ahogy azt a mellékelt ábra is mutatja.

Ráadásul ezek a reklámeszközök – hála a modern gyártási technológiáknak – már igen kedvező áron elérhetőek. Akár pár tízezer forint értékben lehet egy saját céges strandzászlód (ami nevével ellentétben nem csak strandon használható, hanem bármilyen rendezvényen, kültéri eseményen).

A piacon verhetetlen áron tudsz rendelni közvetlenül a gyártótól (Magyarország egyetlen gyártója vagyunk!). A legtöbb hasonló cég is tőlünk vásárol, így csak nyerhetsz vele, ha közvetlenül nekünk szavazol bizalmat.

Telepítési és szállítási információk

A rudakat útmutatónk segítségével könnyedén telepítheted te is, de ha szeretned, szívesen segítünk. A megrendelt rudat nagy valószínűséggel már aznap átveheted a telephelyünkön vagy ha szeretnéd kiszállítjuk egy előre egyeztetett időpontban.
Ha saját magad végzed a telepítést, akkor átadjuk neked a telepítőszettet és ha kész az alap, akkor szállítjuk ki neked a rudat. A felállitásban is segítünk természetesen.
Ha minket bízol meg a telepítéssel, akkor első alkalommal elkészítjük az alapot, majd hagyjuk kötni a betont. Amikor biztonsággal terhelhető lesz az alap (1hét), akkor kiszállítjuk a rudat es felállítjuk neked.

Engedély szükséges zászlórúd telepítéshez?

Magánterületre engedély nélkül telepíthető. Közterületen az önkormányzat engedélyét kell kérned- nem szokott probléma lenni.

A telepítés helyét, amikor kiválasztod az alábbi dolgokra ügyelj:

 • Úgy válassz helyet, hogy a reklámcéljaidat a legjobban szolgálja.
 • A vevő/partner és a zászló távolságától függően válassz rúd méretet. Ha szeretned, hogy 100 méter vagy akár még nagyobb távolságból lássanak, akkor van szükséged a 12 méteres rúdra. Ha pár méteren belül szeretnéd magadra felhívni a figyelmet akkor pedig a 6 méteres a neked ajánlott.
 • A rúd dőlési irányát úgy választd meg, hogy az ne dőljön útra, kerítésre, házra. Tehát szabadon legyen ledönthető.
 • Ha több rúdról van szó, akkor egymásnak se legyenek útban.
 • A tartókarok ne forogjanak össze, tehát megfelelő távolságot mérj ki két rúd között. 150cm széles zászloknál legalább 3 métert javaslunk, de jobb, ha 3,5 méter.