A vásárlóid ott vannak körülötted: az utcán, a rendezvényeken, a boltod szomszédságában…

Szeretnéd megszerezni a figyelmüket, és megnövelni a forgalmad?

Segítünk kiemelkedni a tömegből olyan kültéri reklámeszközökkel, amelyek már messziről felhívják magukra és a vállalkozásodra a figyelmet! Amennyiben kültéri reklámhordozót keresel, ne keress tovább, hiszen  modern gyártási technológiánknak köszönhetően, magas minőséget kapsz elérhető áron. Ami ennél is fontosabb, hogy tőlünk megoldásokat kapsz, nem egyszerű reklámeszközöket. Lehet, hogy tudod mit szeretnél, de még nem tudsz a legújabb trendekről a rendezvény illetve reklám szakmában. Mi a legjobbat adjuk, hogy te a legjobb lehess!

Gyártói kedvezménnyel

Első osztályú minőség

10 év garanciával

Melyik lehetőség érdekel a leginkább?

Már rendelkezem zászlórúddal és ehez keresek zászlót!

Még nem rendelkezem zászlórúddal, erre keresem a legjobb megoldást!

Szeretném megnézni a referenciákat, mielőtt döntök!

  •  

A Polikov Kft.-nél azért dolgozunk, hogy a vállalkozásod maximálisan ki tudja használni a különböző kültéri reklám lehetőségeket, így minél inkább szem előtt legyen a célközönséged számára. A mai hatalmas reklámzaj nem csak az interneten figyelhető meg, hanem a kültéri felületeken is. Cégtáblák, óriásplakátok, oszlophirdetések, megállító táblák tömkelege. Nem egyszerű kitűnni a tömegből.

Már több mint 15 év tapasztalatunk van a kültéri reklámozásban, és úgy tapasztaltuk, hogy a leghatékonyabb eszközök a figyelem megszerzésére a különböző zászlók. Nagyon sok vállalkozás azért nem használja ezeket, mert az a tévhitük van, hogy ezek drágák, és körülményes őket telepíteni.

Azonban ez tévedés! Már a közepes és kisebb cégek is megengedhetik maguknak a reklám célú zászlók, strandzászlók használatát, amelyek már pár tízezer forinttól elérhetőek! Korszerű és modern gyártási technológiánknak köszönhetően verhetetlen áron vásárolhatsz közvetlenül a gyártótól .

Ők már minket választottak!